.

.

Bandai Star Wars ТАЈ - Напредно X1

Bandai Star Wars ТАЈ - Напредно X1

DEN 1130.40
Залиха

Darth Vader специјални вратоврска борец, познат како x1, од Star Wars универзумот, се карактеризира со приказ на Bandai е мулти материјал и боја на горивото технологии.Различните компоненти кои го сочинуваат своите крила се моделирани заедно, но сепак се уште боја одделени.Вклучува 2 различни крошна видови, прозорец верзија направени од јасно пластика, а исто така рамка верзија која може да овозможи во седиштето Darth Vader да се види повеќе јасно.Вклучува Смртта Ѕвезда панел тематските екранот база, која може да се комбинираат со други екранот стои од други на Star Wars возила да се изгради од импресивен боиштата.Darth Vader специјални вратоврска борец, познат како x1, од Star Wars универзумот, се карактеризира со приказ на Bandai е мулти материјал и боја на горивото технологии.Различните компоненти кои го сочинуваат своите крила се моделирани заедно, но сепак се уште боја одделени.Вклучува 2 различни крошна видови, прозорец верзија направени од јасно пластика, а исто така рамка верзија која може да овозможи во седиштето Darth Vader да се види повеќе јасно.На nipper или sprue машина (се продава одделно) е потребен за собрание, но не се бара лепак.Вклучува Смртта Ѕвезда панел тематските екранот база, која може да се комбинираат со други екранот стои од други на Star Wars возила да се изгради од импресивен боиштата.Вклучува ласерски ефект x 2, 1/72 седиште Darth Vader, вода-трансфер decal x 1 означување налепница x 1, тркач х5. Darth Vaders посебни вратоврска борец, познат како x1, од Star Wars универзумот, се карактеризира со приказ на Bandais мулти материјал и боја на горивото технологии.Различните компоненти кои го сочинуваат своите крила се моделирани заедно, но сепак се уште боја одделени.Вклучува 2 различни крошна видови, прозорец верзија направени од јасно пластика, а исто така рамка верзија која може да овозможи во седиштето Darth Vader да се види повеќе јасно.На nipper машина (се продава одделно) е потребен за собрание, но не се бара лепак.Вклучува Смртта Ѕвезда панел тематските екранот база, која може да се комбинираат со други екранот стои од други на Star Wars возила да се изгради од импресивен боиштата.Вклучува ласерски ефект x 2, 1/72 седиште Darth Vader, вода-трансфер decal x 1 означување налепница x 1, тркач x 5.

R

Избор на клиент