.

.

Дијамант Флексибилни Датотека DF-Flex 6-1/2 x 1/2, 126 Ронки

Дијамант Флексибилни Датотека DF-Flex 6-1/2 x 1/2, 126 Ронки

DEN 558.24
Залиха

Само светлина притисок е потребен за време на поднесување на пријавата, особено врз работа парче работ области.Ставаше дијаманти датотеки може да бидат исчистени во kerosene или анти-статички пластични почисто со датотека четка.Да се избегне контакт со маснотии и масло при користење дијамант датотеки!.За 200 години, PFERD е производство на датотеки на светски познатиот висок квалитет.Искуството стекнато во текот на многу години, како производителот постојано се користи за развој на PFERD датотеки.Апликација-ориентирана датотека форми и намалувања за индустрија и занаети добра економска вредност.Дури и по долга употреба, PFERD датотеки постигнување на висок парк отстранување стапки и одличен површина квалитет.Дијамант датотеки и листови се користат особено за успешно задачи каде конвенционалните датотеки не успеваат поради ритам на работа, парче материјал.Флексибилни дијамант датотеки се прилагодат совршено да работат парче површини.Поради нивната флексибилност, тие може да се користи во конвексни и конкавни контури со мали радиуси.

R

Избор на клиент