.

.

4G LTE 4 Port SMS Модем со SIMCOM SIM7600 Модул USB Интерфејс на Команди Масовно на SMS

4G LTE 4 Port SMS Модем со SIMCOM SIM7600 Модул USB Интерфејс на Команди Масовно на SMS

DEN 1840.80
Залиха

(1)4 Порти 4 G Модем Базен. (2)врз Основа на SIMCOM SIM7600 Модул. (3) USB приклучок Интерфејс. (4)Поддршка Масовно на SMS/IMEI Промена/ВО Командата/Испраќате и примате SMS порака. (5)Работни Фреквенции : *SIM7600 E : LTE-ФЛОПИ Б1/Б3/B5/B7/Б8/B20 2100/1800/850/2600/900/800 MHz, UMTS/HSPA+ B1/B5/Б8 2100/850/900 MHz, GSM/GPRS/EDGE Б3/Б8 1800/900 MHz. *SIM7600 A : LTE-ФЛОПИ B2/Б4/Б12 1900/1700/700 MHz, UMTS/HSPA+ B2/Б5 1900/850 MHz. *SIM7600 SA : LTE-ФЛОПИ B1/B2/Б3/Б4/B5/B7/Б8/B28 2100/1900/1800/1700/850/2600/900/700 MHz, UMTS/HSPA+ B1/B2/B5/Б8 2100/1900/850/900 MHz, GSM/GPRS/EDGE Б5/Б8/B9/B2 850/900/1800/1900 MHz. 4 Порти Модем Базен е голем масовно на sms машина која се состои од 4 на 4 G модеми.На модем базен се обезбедува ефикасност начин за управување со броеви на модеми.По поврзувањето со услугата на модем базен со компјутер преку USB кабел, на компјутерот покажува 4 COM Пристаништа.Можете да го користите "НА Командната" или некој софтвер за контрола на секоја од модеми за испраќање на SMS и менување на imei.Технички Параметри : (1)Тип : 4 Port 4 G Модем Базен. (2)Модул : SIMCOM SIM7600. (3)Работна Фреквенција : *SIM7600 E : LTE-ФЛОПИ Б1/Б3/B5/B7/Б8/B20 2100/1800/850/2600/900/800 MHz, UMTS/HSPA+ B1/B5/Б8 2100/850/900 MHz, GSM/GPRS/EDGE Б3/Б8 1800/900 MHz. *SIM7600 A : LTE-ФЛОПИ B2/Б4/Б12 1900/1700/700 MHz, UMTS/HSPA+ B2/Б5 1900/850 MHz. *SIM7600 SA : LTE-ФЛОПИ B1/B2/Б3/Б4/B5/B7/Б8/B28 2100/1900/1800/1700/850/2600/900/700 MHz, UMTS/HSPA+ B1/B2/B5/Б8 2100/1900/850/900 MHz, GSM/GPRS/EDGE Б5/Б8/B9/B2 850/900/1800/1900 MHz. (4)Интерфејс : USB Порт. (5)Извор на Енергија : 5-24 V DC. (6)Поддршка Масовно на SMS/IMEI Промена/ВО Командата/Испраќате и примате SMS порака. (7)Контрола преку НА Команди. (8)Пакување Листа : Една единица Модем,Едно Парче USB Кабел ,Едно Парче Адаптер за Напојување,Едно Парче Возачот ЦД,4 Парчиња Антени.

R

Избор на клиент