.

.

Panty Форма - Девојче, Случај на 3, Црна

Panty Форма - Девојче, Случај на 3, Црна

DEN 572.40
Залиха

Женски Panty Форма : Висина : 11"; Ширина на Врв : 9"; Ширина на Основата : 12"; Длабочина : 4".Случај на 3 форми.Пред формирана, шупливи назад, пластовидно форма.Случај на 3 Црна Женски Panty форми.Овие се пред моделирани виси форми.Повеќе форми може да бидат поставени за лесни за складирање.

R

Избор на клиент