.

.

Бел Божиќ Icicle Светла 19.6 ft 300 LED со 60Drops 8 Режими на Icicle Божиќ String Светла Отворено со Тајмер Водоотпорен Connectable Божиќ Светла Декорација Стреи Дрво Свадба Партија

Бел Божиќ Icicle Светла 19.6 ft 300 LED со 60Drops 8 Режими на Icicle Божиќ String Светла Отворено со Тајмер Водоотпорен

DEN 623.76
Залиха

Ако сакате да ги откажете тајмер, долго притиснете го копчето за 3s повторно, можете да видите дека зелените светла на копчето заминува, и тајмерот беше откажана.Само треба да притиснете на mode копчето се избира 8 различни начини да ги задоволи вашите различните потреби.Ве молиме да се забележи на адаптер и приклучете се не е водоотпорен.Крај до крај connectable, поврзете до 3 групи.Осветлен дел должина 29ft(60 капки).Се изгради во Мемориски чип зачувате вашата последна начини на поставување и не треба да ги ресетирате режим секој ден.Долго притиснете го копчето за адаптер за 3s , индикаторот светлина се претвори зелена, тогаш тајмерот е активиран(На icicle светла ќе дојде за 6 часа и исклучување за 18 часа секој ден.Се изгради во Мемориски чип зачувате вашата последна начини на поставување и не треба да ги ресетирате режим секој ден.Место помеѓу секој пад : 3.

R

Избор на клиент