.

.

CFX-324A Triplexer w/Доведува 146/222/446M

CFX-324A Triplexer w/Доведува 146/222/446M

DEN 2374.80
Залиха

Моќ извира покриени од еден ден.СТРУЧНО ТЕХНИЧКА ПОМОШ : Вистински експерти на располагање 24/7 за да им помогне со поставување на поврзување, прашања, проблеми и многу повеќе. .За VHF 146 / 222 Mhz / 440 Mhz UHF.Работи или 3 радија 1 антена, или 3 Monoband Антени 1 Radio.Tripleexer со 3 води, и PL-259 конекторите на секој.Еден текст страна е ТАКА-239.

R

Избор на клиент