.

.

Siemens 3RT2017-1AB01 12 ЗАСИЛУВАЧ, 3 Пол контактор со 24 volt AC серпентина и 1 N. O. база контакт

Siemens 3RT2017-1AB01 12 ЗАСИЛУВАЧ, 3 Пол контактор со 24 volt AC серпентина и 1 N. O. база контакт

DEN 340.56
Залиха

12 ЗАСИЛУВАЧ, 3 пол. 24 volt AC серпентина. 3 H. P. @ 230 volt, 7.5 H. P. @ 460 volt 3 Фаза. 1 N. O. база монтирани помошни.Завртка Терминали.Новиот Siemens Сириус 3 RT серија карактеристики повеќе компактно големината на рамката за високото AMP рејтингот заедно со 1 N. O. и 1 Н. В. база монтирани auxiliaries стандард со секоја рамка големина од S0 да S2.

R

Избор на клиент