.

.

ABB, AF190B-30-22-12, Контактор 3P 250A Серпентина 48-130v

ABB, AF190B-30-22-12, Контактор 3P 250A Серпентина 48-130v

DEN 1790.40
Залиха

ABB - Контроли.ABB - Додатоци.3-пол Контактор погоден за Железнички апликации како што се Моторни почеток, Изолација, бајпас и Дистрибуција на апликацијата до максимум 1000 V. Управува со широк контрола на напон спектар 48-130 V, 50 /60 Hz и ВАШИНГТОН.

R

Избор на клиент