.

.

Limitorque 60-651-1010-2 Заптивка (Пакување од 2)

Limitorque 60-651-1010-2 Заптивка (Пакување од 2)

DEN 1454.40
Залиха

Боја : Црна.Внатрешен Дијаметар : 6"-3/4".Надворешниот Дијаметар : 8"-1/2".Дебелина : 1/8".PN : 60-651-1010-2 6065110102 Боја : Black Inner Дијаметар : 6"-3/4"Надворешниот Дијаметар : 8"-1/2"Дебелина : 1/8"Пролет Кертриџ Капа За SMB-2 UPC : 00629806304(6) Дупка Месеци.

R

Избор на клиент