.

.

10-Pack Замена за Hydronix HF3-10BLBK12 Полипропилен Слоевита Филтер - Универзална 10-инчен 5-Micron Компатибилен Кертриџ со Hydronix HF3-10BLBK12 10 Сини Тело - Denali Чиста Бренд

10-Pack Замена за Hydronix HF3-10BLBK12 Полипропилен Слоевита Филтер - Универзална 10-инчен 5-Micron Компатибилен

DEN 1435.20
Залиха

Замена за Реверзна Осмоза 10 инчен Стандард Филтер.Ова е Denali Чиста Бренд замена дел, НЕ е ОЕМ производ.Сите се споменува на бренд имиња или модел описи се направи строго да се илустрира компатибилност.Сите бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.Овој производ не е поврзано со било ОЕМ брендови и не е покриена под никакви гаранции понудени од страна на оригиналниот производител.Никакви гаранции за овој производ се нуди исклучиво со Denali Чиста.

R

Избор на клиент