.

.

Милвоки.со Вентил FNPT x FNPT Свет Вентил, Бронза, 1-1/2 Цевка Големина - Вентили

Милвоки.со Вентил FNPT x FNPT Свет Вентил, Бронза, 1-1/2 Цевка Големина - Вентили

DEN 18960.48
Залиха

Уверение за употреба во вода за пиење апликации.Објект - Свет Вентили : Свет Вентил Цевка Големина - Вентили : 1-1/2" Тип на Врска - Вентили : FNPT x FNPT Облик - Свет Вентили : Tee Тело Материјал - Вентили : Бронзени Медиуми - Вентили : Течност Вентил Матични Дизајн : Зголемувањето на Вентил за да се Справи со Дизајн : Рака на Воланот Max.Течност Темп. - Вентили : 200 Степени F Max.Воздушниот Притисок : Не Оценет Max.Течност под Притисок - Вентили : 300 psi Max.Притисок на пареа - Вентили : Не се Рангирани од Влезот до Излезот Должина - Вентили : 3-11/16" на Врвот од Рачка на Влезот Центар - Вентили : 5-3/4" Матични Материјал : Бронзени Хаубата Стил : Навој Оптоварување Материјал : Бронзен Печат Материјал : Бронзени Рачка Материјал : Malleable Железо Стандарди : WOG, NSF/ANSI 372 Содржина : Свет Вентил.

R

Избор на клиент