.

.

Corning 2497 Полистирен Рамен Дното 96 И ДНК-се ВРЗУВААТ Stripwell Бела Microplate, Без Капак (Случај на 50)

Corning 2497 Полистирен Рамен Дното 96 И ДНК-се ВРЗУВААТ Stripwell Бела Microplate, Без Капак (Случај на 50)

DEN 18727.20
Залиха

Добро волумен : 360 L; се препорачува работен волумен : 75 за да 200 L; и облик : тркалезна со рамно дно.Бела полистирен бунари подобрување на луминисцентните сигнали, имаат ниско позадина luminescence и флуоресценција, и да се спречи и-да-добро crosstalk.ДНК-се ВРЗУВААТ површината covalently се врзува за амин групи.Обезбедува удобен начин да се covalently immobilize aminated ss DNA за хибридизација и/или засилување, и за други ДНК-базирани assays.Не-стерилни, рамна дно 1 x 8 ленти се наменети за лесно пауза, освен, и одговара само еден пат во дресот на носителот, елиминирање на правец на misorientation; без капак.Оваа Corning ДНК-да се ВРЗЕ 1 x 8 Stripwell 96-Добро microplate е направен од бел стиропор.На рамно дно microplate е дизајниран за лесно да се скрши, освен и е пред насобраните во 'јајце-гајба' стил на лента носителот кој им овозможува на секој поединец и да се postioned назад во плоча еднаш скршена.ДНК-се ВРЗУВААТ површината covalently се врзува за амин групи, и обезбедува удобен начин да се covalently immobilize aminated ss DNA страна или на 5' и 3' крајот на хибридизација и/или засилување, и за други ДНК-базирани assays.Се препорачува работен волумен од 75 до 200µL.На 1 х 8 ленти одговара само еден пат во дресот на носителот, елиминирање на правец на misorientation.Капакот не е достапна за оваа microplate.Не-стерилни.Без Капак.Материјал : Стиропор.Плоча Формат : 96-Добро Stripwell.Плоча Функција : 8-Добро Ленти.Плоча Боја : Цврсти Бели.Добро Дното : Рамен.Добро Дното Боја : Бела.Добро Облик : Тркалезна.Добро Волумен : 360µL.Се препорачува Работен Волумен : 75 за да 200µL.Површински Третман : ДНК-се ВРЗУВААТ.Corning # : 2497.

R

Избор на клиент