.

.

Monoprice 137874 3D Печатач Замена Млазницата - Дизајниран за ПРАТЕНИК Voxel 3D Печатач

Monoprice 137874 3D Печатач Замена Млазницата - Дизајниран за ПРАТЕНИК Voxel 3D Печатач

DEN 599.76
Залиха

Ова е замена на млазницата за Monoprice Voxel (модел бр : 33820, 35880, 35881).За да го замени на млазницата, ве молиме погледнете го делот in Replacing на Nozzlein на страна 38 од Voxel прирачник.Ве молиме да користите заштита при промена на млазницата, или било која компонента, на вашиот 3 D печатач.Квалитетот на Фер Цена : Monoprice е солиден дизајн и ригидна контрола на квалитет стандарди се испорача висококвалитетни производи на фер цени.Сервис и Поддршка : Контактирајте го нашиот технички тим за поддршка за прашања во врска со нашите производи, решавање на проблеми, или дури и предлози за производи за да одговара на вашите конкретни потреби.Ова е замена на млазницата за Monoprice Voxel (модел бр : 33820, 35880, 35881).За да го замени на млазницата, ве молиме погледнете го делот in Replacing на Nozzlein на страна 38 од Voxel прирачник.Ве молиме да користите заштита при промена на млазницата, или било која компонента, на вашиот 3 D печатач.

R

Избор на клиент