.

.

ТОЧНО Metrix® ВОЗДУХ Дополнителен Комплет со METRIX® Тест Ленти и TRUEplus® Lancet Пакет

ТОЧНО Metrix® ВОЗДУХ Дополнителен Комплет со METRIX® Тест Ленти и TRUEplus® Lancet Пакет

DEN 164.40
Залиха

Вкупно 200 ВИСТИНСКИ METRIX Тест Ленти & 200 TRUEplus 30g Lancets.Bluetooth Smart Конективност.Нема Кодирање, резултатите во толку брзо како 4 секунди и ситни 0.5 microliter големина на примерок. 4 тестирање потсетник аларми и да ја преземете способности.Продавница 500 резултати со време/датум и 7-, 14 и 30-ден просек.

R

Избор на клиент