.

.

Машки 3/4, Горниот дел на Торзото, и Краток Приказ Форми, Бела

Машки 3/4, Горниот дел на Торзото, и Краток Приказ Форми, Бела

DEN 1939.20
Залиха

Машки 3/4 Торзото Форма : Висина : 32"; Ширина на Рамо : 16.5"; Ширина на Основата : 12.5"; Длабочина : 5".Машки Горниот дел на Торзото Форма : Висина : 16"; Ширина на Рамената : 19"; Ширина на Основата : 12"; Длабочина : 5".Машки Кратка Форма : Висина : 12.5"; Ширина на Врв : 13"; Ширина на Основата : 13"; Длабочина : 5.5".пред моделирани само, шупливи назад, пластовидно форма.Овој сет е еден Машки торзото, од горниот дел на торзото, и кратки форми.Овие се пред моделирани виси форми.Повеќе форми може да бидат поставени за лесни за складирање.Сите форми се Бели.

R

Избор на клиент