.

.

SystemBase - Направени во Кореја - USB за да 1port RS422/RS485 Терминал Блок(5pin) Сериски Адаптер, Кабел Должина 1.97 стапки(0.6 m), Latching Применува USB 2.0, FTDI, USB да RS422/485 Сериски Конвертор (BASS

SystemBase - Направени во Кореја - USB за да 1port RS422/RS485 Терминал Блок(5pin) Сериски Адаптер, Кабел Должина

DEN 407.52
Залиха

USB-за да 1port RS422/RS485 Сериски Адаптер, 5pin Терминал Блок.USB-за да RS422 Сериски Адаптер, USB да RS485 Сериски Конвертор.USB 2.0 Полна брзина, Latching Конектор применува Кабел Должина 1.96 стапки(0.6 m). ±15k V Пренапонска заштита.Комуникација Брзина до 921.6 kbps.

R

Избор на клиент