.

.

Flexitallic 4 1500 ASME B16.20 Заптивка 41500ASMEB1620

Flexitallic 4 1500 ASME B16.20 Заптивка 41500ASMEB1620

DEN 210.96
Залиха

Внатрешен Дијаметар : 4-1/2".Надворешниот Дијаметар : 8".Дебелина : 1/8".PN : 4" 1500 ASME B16.20 4 1500 ASME B1620 4"-1500-ASME-B16.20 Внатрешен Дијаметар : 4-1/2"Надворешниот Дијаметар : 8"Дебелина : 1/8"4" 1500 ASME B16.20 41500 ASMEB1620 Flexite Супер.

R

Избор на клиент