.

.

Brita Стандард Вода Филтер, Стандард Замена на Филтрите за Бокали и Точење, BPA Free - 3 Count

Brita Стандард Вода Филтер, Стандард Замена на Филтрите за Бокали и Точење, BPA Free - 3 Count

DEN 598.08
Залиха

BPA FREE : Уживајте BPA free Brita Стандард Замена Филтри направени за да ги собере сите Brita бокали и точење освен Brita Поток бокали.Висина 5.31; Ширина 2.31; Должина/Длабочина 2.31; Тежина .13 фунти ПОЧИСТА : Само Brita филтри се овластени за намалување на Хлор (вкус и мирис), Бакар, Жива, Цинк и Кадмиум.Загадувачи намалена не може да биде во сите корисниците на вода ЛЕСЕН за ИНСТАЛАЦИЈА : А повлече топ кап прави филтер се промени брзо и лесно без претходно внесен е потребно со цел да уживаат голема-дегустација, филтрирана вода во минути ЗАМЕНА на ФИЛТЕР : го Замени вашиот стандарден филтер секој 40 литри, за секои 2 месеци за просечно домаќинство.Brita филтри последните 2.5 x подолготрајни дека Нула Вода се НАМАЛИ ОТПАДОТ и ЗАЧУВУВАЊЕ : Еден Brita стандард на филтерот за да го замените 300 16.9 мл вода во шишиња.Ќе останете хидрирани, заштедите пари и да се намали пластичен отпад.

R

Избор на клиент