.

.

LED Драјвер Затворен Префрлување Напојување ПРЕСТАПНА 24 Volts 2.5 Засилувачи 60 W

LED Драјвер Затворен Префрлување Напојување ПРЕСТАПНА 24 Volts 2.5 Засилувачи 60 W

DEN 1067.04
Залиха

Основно Излезен Напон (VDC) : 24. Излезна Струја (Засилувачи) : 2. 5. Максимална Излезна Моќност (W) : 60. Влезен Напон (VAC) : 90 за да 295. Текст Фреквенција (Hz) : 47 до 63. На тип на производ е LED Драјвер Затворен Префрлување Напојување ПРЕСТАПНА 24 Volts 2. 5 Засилувачи 60 W, овој производ е направен во Кина и произведени од страна Значи Добро.

R

Избор на клиент