.

.

Јасно Кастинг Смола Со Катализатор 32 Унца

Јасно Кастинг Смола Со Катализатор 32 Унца

DEN 2304.00
Залиха

Содржи 32-Унца, кастинг смола и 1/2 -Унца катализатор.Користење со Кастинг' Занает Бои и Пигменти.Прочитај ги сите предупредувања и упатства пред да започнете вашиот проект.Кристално јасна.Фрли предмети се трајни.Содржи 32-Унца, кастинг смола и 1/2 -Унца катализатор.

R

Избор на клиент