.

.

1989-90 Fleer Кошарка Комплетен Сет со Налепници - Кошарка Заврши Поставува

1989-90 Fleer Кошарка Комплетен Сет со Налепници - Кошарка Заврши Поставува

DEN 8834.16
Залиха

Категорија; Кошарка Заврши Сетови. 1989-90 Fleer Кошарка Комплетен Сет со Налепници Содржи Сите Налепници, и МЈ Fleer 21 Картичка.Ако еден производ е непотпишана или не игра-се користи, холограм нема да бидат вклучени сувенири.сувенири.

R

Избор на клиент