.

.

Corning 3556 Olefin Кополимер Круг Дното 96 Добро Протеини Crystallization Microplate, Без Капак (Случај на 50)

Corning 3556 Olefin Кополимер Круг Дното 96 Добро Протеини Crystallization Microplate, Без Капак (Случај на 50)

DEN 14478.72
Залиха

Секоја добро содржи еден 4 L круг дното протеини добро и еден 100 L reagent резервоарот.Цикличниот Olefin Кополимер (ЦОЦ) има висока отпорност на најчесто користените растворувачи и подобрување на транспарентноста; капак не се вклучени.Не-стерилни, 96-добро microplate е дизајниран за седење пад пареа дифузија висока продуктивност протеини crystallization.Не treate; резервоар броеви се врежана на секој поединец и за лесна идентификација.Оваа Corning 96-па јасно ЦОЦ полистирен microplate има круг на дното велс и е дизајниран за седење пад пареа дифузија висока продуктивност протеини crystallization.Тоа е произведен од напредна Цикличен Olefin Кополимер (ЦОЦ) со висока отпорност на најчесто користените растворувачи, вклучувајќи acetone, оцетна киселина, butanone, етанол, isopropanol, метанол, DMSO, азотна киселина (65%), сулфурна киселина (40%), хлороводородна киселина (36%) и амонијак решение (33%) и подобрување на транспарентноста.На вода со низок апсорпција на полимер спречува губење на протеини капка јачина на звук.Секоја добро содржи еден 4µL круг дното протеини бунари и една 100µL reagent резервоарот.Низок волумен 100µL reagent резервоарот спасува за reagent трошоци.Протеини и локации во согласност со ANSI/SBS 384 добро плоча стандарди за роботски ракување.Резервоар броеви се врежана на секој поединец и за лесна идентификација.Не-Стерилни.Капак Не Се Вклучени.Материјал : Цикличен Olefin Кополимер (ЦОЦ).Плоча Формат : 96 Добро.Број на Протеини Велс : 1/Резервоар Добро.Плоча Боја : Јасно.Добро Дното Боја : Јасно.Количество Јачина на звук : 100µL.Површински Третман : Не Се Третира.Протеини И Дното : Круг.Протеини И Обем : 4µL.Corning # : 3556.

R

Избор на клиент