.

.

Revell 07677 Фолксваген T1 Автобус Д-Р Oetker Модел Комплет 1:24 Скала, Unvarnished

Revell 07677 Фолксваген T1 Автобус Д-Р Oetker Модел Комплет 1:24 Скала, Unvarnished

DEN 1078.80
Залиха

Детални Д-Р Oetker Decal Сет.Мулти-дел од телото.Детални внатрешни работи.Реплика моторот.Rotatable тркала.Разни chrome делови.Decals со разни број плочи (D, NL, F, GB, B, A, CH, I, S и САД).Се бара, мулти-дел модел комплет од "ФОЛКСВАГЕН" T1 автобус во одлична д-р Oetker дизајн.На Т1 се уште се смета како симбол на економско чудо.Мулти-дел тело Детални внатрешни работи Реплика мотор Rotatable тркала Разни chrome делови Decals со разни број плочи (D, NL, F, GB, B, A, CH, I, S и САД) Обемот на испорака : Пластични модел комплет (не собраа).Што може да се види, повеќејазични градење на инструкции, decal.

R

Избор на клиент