.

.

Johnson Controls VG7441ST двонасочна Свет Вентил Биографија: 46.2 Големина: 2 во. Вентил Тип: Н. В.

Johnson Controls VG7441ST двонасочна Свет Вентил Биографија: 46.2 Големина: 2 во. Вентил Тип: Н. В.

DEN 612.00
Залиха

Бронза свет вентил е електрични actuated и е наменета за прецизно да го регулира протокот на вода или.Бронза свет вентил е електрични actuated и е наменета за прецизно да го регулира протокот на вода или на пареа, како одговор на побарувачката на контролорот во греење, вентилација и климатизација системи.Овој оглас е за секој.Технички Спецификации Објект Свет Вентил Помалку Actuator Тело Материјал Бронза Вентил Дизајн 2-Начин Конфигурација Нормално Затворен Тип на Врска (F) NPT Врска Големина 2 во Трим Материјал Месинг Коефициент на Јачината на звукот 46.2 Безбедна Работна Пареа Притисок 38 psi Безбедна Работна Вода Притисок 308 psi Max.Вода Temp. 284 Степени F Висина 6 3/16 во Ширина од 5 29/32 во Длабочината на 4 1/4 во За Употреба Со M9000 Серија Активатори и Пневматски Активатори Вклучува Вентил Само.

R

Избор на клиент