.

.

Дата Модем, USB 56K Надворешни Dial Up Глас Факс Дата Модем за Win 98 SE / ME / 2000 / X / Win 7 / MAC, USB 2.0 Податоци/Факс Надворешен Модем Компјутерски Мрежи Модеми

Дата Модем, USB 56K Надворешни Dial Up Глас Факс Дата Модем за Win 98 SE / ME / 2000 / X / Win 7 / MAC, USB 2.0

DEN 837.36
Залиха

Моќ извира покриени од еден ден.СТРУЧНО ТЕХНИЧКА ПОМОШ : Вистински експерти на располагање 24/7 за да им помогне со поставување на поврзување, прашања, проблеми и многу повеќе.Ние ќе ви испратиме е-подарок карта за куповната цена на вашиот опфатени производ.Во некои случаи, ние ќе го замени или поправи тоа.Брзо Поврзување(С 92), повисока верзија, посилна функција.Примање и испраќање Факс на вашиот компјутер лесно и удобно.Искуство брз Интернет за поврзување со овој USB 2.0 Податоци/Факс Надворешен Модем.Таа поддржува V. 92 протоколи и карактеристики 56 K download брзина, 48 K податоци испратите и 14.4 Kbps факс режим.Оперативен Систем : Одговара За WINDOWS 98 SE, Одговара За МЕНЕ, Одговара За 2000 Година, Одговара За X, Одговара За Vista, Одговара За Win 7, Одговара За MAC. 1. Поддржува услугата за ИДЕНТИФИКАЦИЈА на Повикувачот. 2. Во согласност со USB 2.0 спецификацијата. 3. Мали димензии, лесна-тежински, лесно да се носат. 4. Брзо Поврзување(С 92), повисока верзија, посилна функција. 5. Примање и испраќање Факс на вашиот компјутер лесно и удобно. 6. Искуство брз Интернет за поврзување со овој USB 2.0 Податоци/Факс Надворешен Модем. 7. Таа поддржува V. 92 протоколи и карактеристики 56 K download брзина, 48 K податоци испратите и 14.4 Kbps факс режим. 8. Оперативен Систем : Одговара За WINDOWS 98 SE, Одговара За МЕНЕ, Одговара За 2000 Година, Одговара За X, Одговара За Vista, Одговара За Win 7, Одговара За MAC.

R

Избор на клиент