.

.

Неговата & Нејзината Посебна - Panty/Кратки Форми, Црна

Неговата & Нејзината Посебна - Panty/Кратки Форми, Црна

DEN 2143.20
Залиха

Машки Кратка Форма : Висина : 12.5"; Ширина на Врв : 13"; Ширина на Основата : 13"; Длабочина : 5.5".Женски 3/4 Торзото Форма : Висина : 30.5" ; Ширина на Рамената : 16" ; Ширина на Основата : 11.5" ; Длабочина : 6". (Кратка форма, исто така се достапни во белавиди посебен оглас).Пред формирана, шупливи назад, пластовидно форма.Економија Panty/Кратки форми.Овие се пред моделирани виси форми.Повеќе форми може да бидат поставени за лесни за складирање.Сите форми се Црни.

R

Избор на клиент