.

.

Juki Бренд - Одење Пеш Индустриска Машина за Шиење Игли - Големина (16) - (10 Игли) Juki Вистински Дел - за Професионална Употреба.

Juki Бренд - Одење Пеш Индустриска Машина за Шиење Игли - Големина (16) - (10 Игли) Juki Вистински Дел - за Професионална

DEN 204.00
Залиха

Juki Бренд Игли се препорачува за висок квалитет што се очекува од било Juki Производ.Ова е Вистински Juki Дел.Вистински Juki Квалитет На Игли.Најчесто се користи за Одење Пеш Машини за Шиење, Бар-Tacking Машини и Двоен-Игли за Машини.Големина на 16. 135 X17 - DPX17 - SY3355. Juki Бренд Игли се препорачува за висок квалитет што се очекува од било Juki Производ, особено ако сте со користење на Juki Индустриски Машини за Шиење .Ова е Вистински Juki Дел - Лента Содржи 10 Игли со големина 16 - Овие Игли се само за индустриски ОДЕЊЕ ПЕШ машини за шиење (Не за домашна машини).JUKI АМЕРИКА - Произведени од страна на Органот.

R

Избор на клиент