.

.

Ahlstrom Квантитативна Филтер Хартија, Без 74, 11cm Дијаметар (Пакување од 100)

Ahlstrom Квантитативна Филтер Хартија, Без 74, 11cm Дијаметар (Пакување од 100)

DEN 2181.60
Залиха

Стандард ashless квантитативна филтер трудови.Погоден за рутински квантитативни gravimetric техники и во подготовка на примероци за употреба во анализа вклучување на инструментални техники.Максимална пепел содржина е 0.007 проценти.Број 74 има среден проток и добра честички задржување.Одделение ниво : средно училиште-колеџ.Ahlstrom стандард ashless квантитативна филтер трудови се погодни за рутински квантитативни gravimetric техники и во подготовка на примероци за употреба во анализа вклучување на инструментални техники.Максимална пепел содржина е 0.007 проценти.Број 74 има среден проток и добра честички задржување и е најчесто користена киселина изми филтер.Таа опфаќа широк спектар на општи ashless филтрација апликации вклучувајќи gravimentric анализа, брзо филтрирање на трага елементи, и општи почвата анализа за одделување цврсти од водни екстракти.Задржување : 2.0 micrometers.Брзина : 30 milliliters во минута.Без алергени.Не задави опасност.Одделение ниво : средно училиште-колеџ.

R

Избор на клиент