.

.

Картмен Автомобил 12V Батерија Алтернатор Тестер, Тест Состојбата на Батеријата & Алтернатор Полнење, LED Индикација

Картмен Автомобил 12V Батерија Алтернатор Тестер, Тест Состојбата на Батеријата & Алтернатор Полнење, LED Индикација

DEN 191.76
Залиха

LED дисплеј покажува состојба, за 12 V батерија само.Алтернатор државата се провери, батеријата држава се провери, провери пред да го полните и преоптоварување на екранот.Алтернатор да се провери : забрзување на вашиот мотор до 2000 вртежи во минута кога зелено светло е осветлена ,полнење коло е во ред.Батеријата проверете : покажува процентот полнење на батеријата.Држачи за да се провери : кога зелено светло е осветлена, полнењето е завршено.

R

Избор на клиент