.

.

Лабораторија за Безбедност на Снабдување со Стакло Микрофибер Филтер, 1um, 4.7 cm, PK100 12K878-1 Секој

Лабораторија за Безбедност на Снабдување со Стакло Микрофибер Филтер, 1um, 4.7 cm, PK100 12K878-1 Секој

DEN 1996.80
Залиха

Предмет : Стакло Микрофибер Филтер; Материјал : Binderless Borosilicate Стакло Микрофибер; За Употреба Со : Течности или Воздух.Стакло Микрофибер Филтер, Одделение A-E, со Дијаметар од 4.7 cm, Материјал Binderless Borosilicate Стакло Микрофибер, Дебелина 0.33 мм, Темп.Опсег До 500 Степени C, За Употреба Со Течности Или Воздух, Големината на Порите 1.0 хм, Пакет Количина 100.

R

Избор на клиент