.

.

Замена за Pentek 158149 Гранули активниот јаглен Филтер - Универзална 10-инчен Компатибилен Кертриџ со Pentek 158149 - Denali Чиста Бренд

Замена за Pentek 158149 Гранули активниот јаглен Филтер - Универзална 10-инчен Компатибилен Кертриџ со Pentek 158149

DEN 1442.40
Залиха

Замена за Реверзна Осмоза 10 инчен Стандард Филтер.Ова е Denali Чиста Бренд замена дел, НЕ е ОЕМ производ.Сите се споменува на бренд имиња или модел описи се направи строго да се илустрира компатибилност.Сите бренд имиња и логоа се регистрирани заштитни марки на нивните соодветни сопственици.Овој производ не е поврзано со било ОЕМ брендови и не е покриена под никакви гаранции понудени од страна на оригиналниот производител.Никакви гаранции за овој производ се нуди исклучиво со Denali Чиста.

R

Избор на клиент