.

.

Corning место 2509 Полистирен Рамен Дното 96 Добро Sulfhydryl-се ВРЗУВААТ Microplate, Без Капак (Случај на 50)

Corning место 2509 Полистирен Рамен Дното 96 Добро Sulfhydryl-се ВРЗУВААТ Microplate, Без Капак (Случај на 50)

DEN 12882.48
Залиха

Добро волумен : 360 L; се препорачува работен волумен : 75 за да 200 L; и облик : тркалезна со рамно дно.Sulfhydryl (Sulfhydryl-BIND) обврзувачки површина има covalently поврзани maleimide групи кои covalently парот да sulfhydryl групи преку SH moieties.Идеален за assays бараат сајт-режија ориентација на biomolecule, особено антитела.Капак достапни одделно.Секој не-стерилни, јасна-обоени стандард и microplate доаѓа поединечно завиткани.Оваа Corning Sulfhydryl-се ВРЗУВААТ 96-Добро microplate е направен од јасно стиропор.На Sulfhydryl (Sulfhydryl-BIND) обврзувачки површина има covalently поврзани maleimide групи кои covalently парот да sulfhydryl групи преку SH moieties.Идеален за assays бараат сајт-режија ориентација на biomolecule, особено антитела.Се препорачува работен волумен од 75 до 200µL.Капаци достапни одделно.Не-стерилни.Материјал : Стиропор.Плоча Формат : 96-Добро.Плоча Функција : Стандард.Плоча Боја : Јасно.Добро Дното : Рамен.Добро Дното Боја : Јасно.Добро Облик : Тркалезна.Добро Волумен : 360µL.Се препорачува Работен Волумен : 75 за да 200µL.Површински Третман : Sulfhydryl-се ВРЗУВААТ.Капак : Не Се Вклучени.Corning # : место 2509.

R

Избор на клиент