.

.

Yanmis 1.44 MB Флопи Диск Емулатор, 3.5 Инчен Флопи USB Емулатор, SFR1M44-U100 за Индустриска Контрола Уред

Yanmis 1.44 MB Флопи Диск Емулатор, 3.5 Инчен Флопи USB Емулатор, SFR1M44-U100 за Индустриска Контрола Уред

DEN 875.76
Залиха

➣➣➣【Карактеристика】- Ова USB SSD флопи диск емулатор е флопи диск емулатор со висок степен на безбедност за заштита на податоците, леснотијата на инсталација и лесен стил. ➣➣➣【Компатибилност】- Ова флопи диск емулатор е погодна за 1.44 MB флопи диск индустриска опрема за контрола. ➣➣➣【Интерфејс】- USB порта, 4-pin моќ приклучок (моќ), 34-пински приклучок (Стандард флопи диск). ➣➣➣【Функција】- На У диск кој се користи е FAT32. Може да пребарувате root директориумот и податоци во 99 папки. ➣➣➣【Применливост】- вградена меморија за префрлување на податоци и конверзија на формати помеѓу FAT16 / 32 и FAT12, автоматски ги зачувува податоците кога струја е исклучен.

R

Избор на клиент