.

.

Acrylamide/бис-Acrylamide, 37.5:1 Односот Решение, 5 Литри

Acrylamide/бис-Acrylamide, 37.5:1 Односот Решение, 5 Литри

DEN 18918.00
Залиха

Производ се продава за истражување или за понатамошно производство, употреба само, не за храна или дрога.CAS Број : 79-06-1; 110-26-9; 7732-18-5. 40% од решение содржат 38.96% (w/v) Acrylamide и 1.04% (w/v) бис-Acrylamide за мономер да crosslinker односот на 37.5 : 1.

R

Избор на клиент