.

.

Whatman 4712R30PK 1005125 Оценка 5 Квалитативна Филтер Хартија, 125 mm Дебели и Максимална Јачина 64 ml/m (Пакување од 100)

Whatman 4712R30PK 1005125 Оценка 5 Квалитативна Филтер Хартија, 125 mm Дебели и Максимална Јачина 64 ml/m (Пакување

DEN 1005.84
Залиха

Максимален степен на фини честички филтрација во квалитативни опсег.Висок retentivity; ги задржува најдобрите преципитати (2.5 µm).Одличен за појаснување облачно суспензии и за вода анализа.Погодни за употреба во Buchner funnels.Овие целулоза филтри (98% алфа целулоза содржината мин.) се користи во квалитативни аналитички техники за да се утврди и да се идентификуваат материјали.Prepleated квалитативни филтри се исто така достапни, кои даваат подобри проток и зголемување на вчитување капацитет во споредба со еквивалент рамен филтри.Максималниот степен на фини честички филтрација во квалитативни опсег.Способен за задржување на парична казна преципитати се среќаваат во хемиската анализа.Бавен проток.Одлична појаснување на филтер за дожд суспензии и за водата и почвата анализа.Исто така, на располагање prepleated како Одделение 5 V.Забелешка : овие податоци се прикажани може да се заснова на историски Whatman евиденција.Како што е нормална пракса, купувачите треба да се утврди и да се провери за себе (што е неопходно), кои производи се погодни за нивната специфична апликација.

R

Избор на клиент