.

.

50-Pack најголемиот Дел Спакувани DESI PAK 5oz Бентонит Глина Desiccant Пакети во Tyvek

50-Pack најголемиот Дел Спакувани DESI PAK 5oz Бентонит Глина Desiccant Пакети во Tyvek

DEN 1799.76
Залиха

Qnt (50) DESI PAK 5 мл бентонит глина desiccant пакети во Tyvek пошта.Најголемиот дел спакувани во двоен ѕид поли кеси.Овие desiccant пошта може да се реактивира по употреба од страна на сушење во вистински конвекција печка за 16 часа во 245 deg F.Имајте на ум дека Tyvek завиткување се топи во точно 275 deg F.Ако кеси се изложени на сончева топлина од рерна режач тие ќе се стопи.Торба не смее да "види" и блескава елемент рерна.Ако торба топи ќе се прегрее тоа.Desiccant пакети се "4 U" големина.Тешко Tyvek кеси безбедно содржат глина desiccant што ги прави прашина слободни.Овие desiccant пакети се во целост се активира кога се доставени и се подготвени за употреба.Бентонити глина desiccant bagged во прав слободни Tyvek пошта секое мерење 5oz.Овие се дел пакуваат, по 50/кутија, во двоен 2 мили поли кеси.Секоја торбичка е "4 U" големина.

R

Избор на клиент