.

.

4G LTE 32 Порта GSM Модем Базен со Quectel EC25 Модул USB Интерфејс на Команди Масовно на SMS

4G LTE 32 Порта GSM Модем Базен со Quectel EC25 Модул USB Интерфејс на Команди Масовно на SMS

DEN 240.00
Залиха

(1)32 Пристаништа 4 G Модем Базен. (2)врз Основа на Quectel EC25 Модул. (3) USB приклучок Интерфејс. (4)Поддршка Масовно на SMS/IMEI Промена/ВО Командата/Испраќате и примате SMS порака. (5)Работни Фреквенции : *EC25-E : ФЛОПИ-LTE Б1/Б3/B5/B7/Б8/B20 2100/1800/850/2600/900/800 Mhz, WCDMA Б1/B5/Б8 2100/850/900 Mhz, GSM Б3/Б8 1800/900 Mhz. *EC25-А : ФЛОПИ-LTE B2/Б4/Б12 1900/1700/700 Mhz, WCDMA B2/Б4/Б5 1900/1700/850 Mhz. *EC25-AFX : ФЛОПИ-LTE B2/Б4/B5/Б12/B13/Б14/B66/B71 1900/1700/850/700/2100/600 Mhz, WCDMA B2/Б4/Б5 1900/1700/850 Mhz. *EC25-БОЛЕСТ : ФЛОПИ-LTE B2/Б4/B5/Б12/B13/Б14/B66/B71 1900/1700/850/700/2100/600 Mhz, WCDMA B2/Б4/Б5 1900/1700/850 Mhz. *EC25-О : ФЛОПИ-LTE Б1/B2①/Б3/Б4/B5/B7/Б8/B28 2100/1900/1800/1700/850/2600/900/700 Mhz, WCDMA B1/B2/B5/Б8 2100/1900/850/900 Mhz, GSM B2/Б3/B5/Б8 1900/1800/850/900 Mhz. *EC25-MX : ФЛОПИ-LTE B2/Б4/B5/B7/B28/B66 1900/1700/850/2600/700 Mhz, WCDMA B2/Б4/Б5 1900/1700/850 Mhz. 32 Пристаништа Модем Базен е голем масовно на sms машина која се состои од 32 на 4 G модеми.На модем базен се обезбедува ефикасност начин за управување со броеви на модеми.По поврзувањето со услугата на модем базен со компјутер преку USB кабел, на компјутерот покажува 32 COM Пристаништа.Можете да го користите "НА Командната" или некој софтвер за контрола на секоја од модеми за испраќање на SMS и менување на imei.Технички Параметри : (1)Тип : 32 Порта 4 G Модем Базен. (2)Модул : Quectel EC25. (3)Работна Фреквенција : *EC25-E : ФЛОПИ-LTE Б1/Б3/B5/B7/Б8/B20 2100/1800/850/2600/900/800 Mhz, WCDMA Б1/B5/Б8 2100/850/900 Mhz, GSM Б3/Б8 1800/900 Mhz. *EC25-А : ФЛОПИ-LTE B2/Б4/Б12 1900/1700/700 Mhz, WCDMA B2/Б4/Б5 1900/1700/850 Mhz. *EC25-AFX : ФЛОПИ-LTE B2/Б4/B5/Б12/B13/Б14/B66/B71 1900/1700/850/700/2100/600 Mhz, WCDMA B2/Б4/Б5 1900/1700/850 Mhz. *EC25-БОЛЕСТ : ФЛОПИ-LTE B2/Б4/B5/Б12/B13/Б14/B66/B71 1900/1700/850/700/2100/600 Mhz, WCDMA B2/Б4/Б5 1900/1700/850 Mhz. *EC25-О : ФЛОПИ-LTE Б1/B2①/Б3/Б4/B5/B7/Б8/B28 2100/1900/1800/1700/850/2600/900/700 Mhz, WCDMA B1/B2/B5/Б8 2100/1900/850/900 Mhz, GSM B2/Б3/B5/Б8 1900/1800/850/900 Mhz. *EC25-MX : ФЛОПИ-LTE B2/Б4/B5/B7/B28/B66 1900/1700/850/2600/700 Mhz, WCDMA B2/Б4/Б5 1900/1700/850 Mhz. (4)Интерфејс : USB Порт. (5)Извор на Енергија : 5-24 V DC. (6)Поддршка Масовно на SMS/IMEI Промена/ВО Командата/Испраќате и примате SMS порака. (7)Контрола преку НА Команди. (8)Пакување Листа : Една единица Модем,Едно Парче USB Кабел ,Едно Парче Адаптер за Напојување,Едно Парче Возачот ЦД,32 Парчиња Антени.

R

Избор на клиент