.

.

HP LTO5 Ultrium 3000 Сас Int Лента Вози -hp Storageworks ДН-5 Ultrium 3000 Сас (Укинати од страна на Производителот)

HP LTO5 Ultrium 3000 Сас Int Лента Вози -hp Storageworks ДН-5 Ultrium 3000 Сас (Укинати од страна на Производителот)

DEN 5160.00
Залиха

ДИСК.Опис на производот наменет за midsized претпријатија и пазари на HP ДН Ultrium Лента Дискови постави нови стандарди за градење на перформанси, управливост и security Primary Information Storage Вид Уред : Лента Диск за Складирање / Интерфејс Тип : САС Складирање / Форма Фактор : 5.25" Чување на Преносните Капацитети (Мајчин) : TBD Чување на Преносните Капацитети (Компресирани) : 3 TB Бафер Големина : 256 MB Снимање Стандард : ДН-5 Ultrium 3000 Димензии&Miscellaneous Width : 11.41 Инчен Длабочина : 17.71 Инчен Висина : 12.20 Инчен Сервис и Support Service & Поддршка Тип : 3 делови година гаранција UNSPSC Code UNSPSC Код : 43201807 .

R

Избор на клиент