.

.

ONiLAB е Лабораторија Benchtop Центрифуга, Дланка Микро Центрифуга со 7000RPM, Мини Центрифуга со Ниско ниво на Бучава, 2 Rotors за 8 x 0.2/0.5/1.5/2.0 ml и 0.2 mL×32 ПЦР Ленти или 0.2 mL×4 ПЦР 8 Лен

ONiLAB е Лабораторија Benchtop Центрифуга, Дланка Микро Центрифуга со 7000RPM, Мини Центрифуга со Ниско ниво на

DEN 2375.76
Залиха

Доста и стабилна Трчање : Ниско ниво на бучава ≤45d B, Max до 7000rpm.Брзо и Лесно Роторот Промена : Кликнете на дизајн овозможува брз и лесен роторот промена без алатки. 2 Заменливи Rotors : 0.2/0.5/1.5/2.0 ml x 8 и 0.2 m L×32 ПЦР ленти или 0.2 m L×4 ПЦР 8 ленти.Забрзува и Сопирачки во секунди : Автоматско сопирање на вратата, отворање и брзо да ги запре кога капакот е отворена или да се напојува од надвор.Безбедно, endurable и стабилна роторот со менгеме заклучување дизајн.

R

Избор на клиент