.

.

Dimethyl-POPOP [1,4-бис-2-(4-метил-5-phenyloxazolyl)-Бензен], Scintillation Одделение, 25 Грама

Dimethyl-POPOP [1,4-бис-2-(4-метил-5-phenyloxazolyl)-Бензен], Scintillation Одделение, 25 Грама

DEN 1536.00
Залиха

Производ се продава за истражување или за понатамошно производство, употреба само, не за храна или дрога.Хемиска Формула : C26 H20 N2 O2. CAS Број : 3073-87-8. Молекуларна Тежина : 392.44. Вообичаено Име : 1, 4-бис-2-(4-метил-5-phenyloxazolyl) бензен.CAS Број : 3073-87-8 Молекуларна Формула : C26 H20 N2 O2 Молекуларна Тежина : 392.44.

R

Избор на клиент