.

.

Reebok Жените Наследство Lifter Ii Крстот Тренер

Reebok Жените Наследство Lifter Ii Крстот Тренер

DEN 3120.00
Залиха

Гумен ѓон.Гумен Ѓон.Reebok е американски-инспириран глобален бренд со длабоко фитнес наследство и јасна мисија : да биде најдобар фитнес бренд во светот.Не е лесна еден.Но, ако еден е бренд што се може да направи тоа да се случи, тоа е Reebok, брендот кој е суштински дел од фитнес движење, што засекогаш ја смени начинот на кој ние гледаме на spandex и headbands.Секако, ова не е на 1980-тите години повеќе – светот се пресели на.Но така има Reebok и тоа продолжува да биде смел.Осмели се знае големината не доаѓаат од sameness.Изминатите години се карактеризира со трансформација од традиционалните спортови за фитнес.Трите страни на Reebok делта, симбол на промени и трансформација, претставува физичка, ментална и социјална промени кои се случуваат кога поединци прифатат предизвикот на bettering себе во салата, во нивните животи и во светот.

R

Избор на клиент