.

.

Белег Индустрии MA0510A AC Мотор, 1 hp, 1725 ВРТЕЖИ во минута, 1PH/60 Hz, 115/208-230 VAC, 56C/TEFC, Капа Започнете со Нога, SF 1.15, Класа F Изолација (Пакување од 1)

Белег Индустрии MA0510A AC Мотор, 1 hp, 1725 ВРТЕЖИ во минута, 1PH/60 Hz, 115/208-230 VAC, 56C/TEFC, Капа Започнете

DEN 4296.00
Залиха

Ac мотор, 1 Hp, 1725 Rpm, 1 Ph/60 Hz. 115/208-230vac, 56 C/tefc.Со нога, sf 1.15, Изолација с.Земја на потекло : Кина.Белег Индустрии AC мотор, 1 HP, 1725 Rpm, 1p H/60 Hz, 115/208-230vac, 56 C/TEFC, капа на проектот, со нога, sf 1.15, Изолација F.

R

Избор на клиент