.

.

Пропилен Гликол Хемија Одберете Направени во САД

Пропилен Гликол Хемија Одберете Направени во САД

DEN 1680.00
Залиха

Ketosis во Добиток.Пропилен Гликол Индикации За употреба како помош во третман на говеда ketosis (Acetonemia) ДОЗИРАЊЕ : Крави, усно, 8 унци двапати дневно за четири дена.ЗА ДОБИТОЧНА КОРИСТЕТЕ САМО ДА СЕ ЧУВА ВОН ДОФАТ НА ДЕЦА.

R

Избор на клиент