.

.

Siemens 3RT20151BB42 КОНТАКТОР, AC-3, 3KW/400V, 1NC, 24V DC, 3-ПОЛ, SZ S00 ЗАВРТКА ТЕРМИНАЛ

Siemens 3RT20151BB42 КОНТАКТОР, AC-3, 3KW/400V, 1NC, 24V DC, 3-ПОЛ, SZ S00 ЗАВРТКА ТЕРМИНАЛ

DEN 1128.24
Залиха

IEC Магнетни контактор - не-обратен.IEC Магнетни контактор, 24 Vdc серпентина volts, 7 полно оптоварување засилувачи-индуктивен, 1 NC помошен контакт форма. 7 полно оптоварување засилувачи-индуктивен. 1 NC помошен контакт.Дали како еден уреди, како модули за оптоварување задолжени за хранење телиња или за вградување во ниско-напонски дистрибуција на колата/switchboards – Siemens нуди погодни контактори за секоја апликација, како и целосно да се собраа контактор собранија.Она што го прави нашиот сириус уреди уникатен : нивната висока контакт сигурност, исклучително долг животен век и можноста за користење на нив, дури и во најекстремните услови во околината.

R

Избор на клиент