.

.

Hioki FT3425 Лукс Метар

Hioki FT3425 Лукс Метар

DEN 16822.80
Залиха

Висока Сигурност ЛУКС МЕТАР Серија, во Согласност со DIN Класа B, Компатибилен со LED/OLED Осветлување.Вграден Bluetooth(R) безжична технологија.Мери illuminance податоци автоматски се испраќа до паметен телефон или таблет со Bluetooth безжична технологија (FT3425).Компатибилен со LED/OLED осветлување.Во согласност со DIN 5032-7 : 1985 класа Б и JIS C 1609-1 : 2006 општи АА класа.Тајмерот се одржи функција ви овозможува да се прават мерења во оддалечени локации, додека избегнување на ефекти на сенки и рефлексии.Hioki FT3425 Висока Сигурност Лукс Метар Компатибилен со LED/OLED осветлување во Согласност со DIN 5032-7 : 1985 класа Б и JIS C 1609-1 : 2006 општи АА класа Мери illuminance податоци автоматски се испраќа до паметен телефон или таблет со Bluetooth безжична технологија (FT3425) Тајмер задржете function The FT3425 е светлина метар наменета за широк спектар на апликации, вклучувајќи опрема за осветлување, осветлувањето работа, и управувањето со објектот.Способен за тестирање дури и LED осветлување, FT3425 обезбедува пет мерни опсези, 20 lx 200.000 lx, за поддршка на широк спектар на светлост нивоа, и доаѓа со вграден-во со Bluetooth безжична technology Key Карактеристики Android, Google Play, и на Google Play логото се трговски марки на Google, Inc.i OS е регистрирана трговска марка на Cisco Технологија, Inc.и/или неговите филијали во сад и некои други земји.i Phone, i Pad, i Pad mini, i Pad Про, и i Pod touch се заштитни знаци на Apple Inc.Apple и Apple логото се заштитни знаци на Apple Inc.App Store е услуга марка на Apple Inc.Microsoft, Windows, Windows Vista, и Excel се или регистрирани трговски марки или пак трговски марки на Microsoft Corporation во сад и/или други земји.Имиња на компании и имиња на производи што се појавуваат во овој каталог се трговски марки или регистрирани трговски марки на различни компании.Bluetooth збор марко и логоа се регистрирани заштитни марки во сопственост на Bluetooth SIG, Inc.и секоја употреба на такви знаци од HIOKI E. E.КОРПОРАЦИЈА е под лиценца.За најновите информации за земји и подрачја каде безжична операција во моментов е поддржана, ве молиме посетете ја Hioki веб-сајт.

R

Избор на клиент