.

.

EarthOx Pipette Совети 1000 µL - Ниска Задржување (96 Совети/Рек) -Стерилни

EarthOx Pipette Совети 1000 µL - Ниска Задржување (96 Совети/Рек) -Стерилни

DEN 823.20
Залиха

Јачина на звук : 100 до 1000 µL.супер ниска задржување.DNase/RNase слободни, Стерилни, 96 совети во еден Решетката.autoclavable да 121 C. Универзална полипропилен совети се компатибилни со Eppendorf, Gilson, и повеќето други pipettors (освен Rainin).Earth Ox е Ниска Задржување Pipette 1000 µL совети, езера, се стерилни и DNase/RNase слободни. 96 совети по Рек Нашите универзални совети кои ќе ви одговара Eppendorf, Gilson и повеќето други pipettors (освен Rainin). **Проверете за Earth Ox специјални промоции** *** * * ЗА ин ВИТРО ЛАБОРАТОРИЈАТА за ИСТРАЖУВАЊЕ КОРИСТИТЕ САМО**.

R

Избор на клиент