.

.

Анализирани Рок Прав Стандарди

Анализирани Рок Прав Стандарди

DEN 496.80
Залиха

3 кутии на неискористените лесно да се користи во прав референтни стандарди произведени од страна на U. С. Геолошко Истражување.Овие се користат како референци за geochemical и mineralogical студии.Примероците датум до средината на 20-от Век.Примероците вклучуваат igneous, metamorphic, и sedimentary референци од цела Северна Америка и вклучува примери како што се Хавајски Базалт, на Коди Споделување, Стакло Планина Rhyolite, меѓу другите.

R

Избор на клиент