.

.

Corning 2508 Полистирен Рамен Дното 96 Добро Carbo-се ВРЗУВААТ Stripwell Јасно Microplate, Без Капак (Случај на 50)

Corning 2508 Полистирен Рамен Дното 96 Добро Carbo-се ВРЗУВААТ Stripwell Јасно Microplate, Без Капак (Случај на

DEN 1636.80
Залиха

Добро волумен : 360 L; се препорачува работен волумен : 75 за да 200 L; и облик : тркалезна со рамно дно.Јасна-обоени полистирен ленти се наменети за лесно да се скрши, освен; пред насобраните во 'јајце-гајба' стил на држачот за лесно repositioning.Јаглени хидрати (Carbo-BIND) обврзувачки површина има hydrazide групи covalently заедно да јаглени хидрати групи.Идеален за assays бараат сајт-режија ориентација на biomolecule (оксидира антитела, јаглехидрати, и glycosylated протеини), додека одржување на ензимски или имунолошки активност.Не-стерилни 1 x 8 ленти се наменети за лесно пауза, освен, и одговара само еден пат во дресот на носителот, елиминирање на правец на misorientation.Оваа Corning Carbo-се ВРЗУВААТ 96-Добро Stripwell microplate е направен од јасно стиропор.Дизајниран за ин витро дијагностика assays.На рамно дно microplate е дизајниран за лесно да се скрши, освен и е пред насобраните во 'јајце-гајба' стил на лента носителот кој им овозможува на секој поединец и да се postioned назад во плоча еднаш скршена.Јаглени хидрати (Carbo-BIND) обврзувачки површина има hydrazide групи covalently заедно да јаглени хидрати групи.Идеален за assays бараат сајт-режија ориентација на biomolecule (оксидира антитела, јаглехидрати, и glycosylated протеини), додека одржување на ензимски или имунолошки активност.Се препорачува работен волумен од 75 до 200µL.На 1 х 8 ленти одговара само еден пат во дресот на носителот, елиминирање на правец на misorientation.Капак достапни одделно.Ова е предложен замена за Corning Бр 7014. Не-стерилни.Материјал : Стиропор.Плоча Формат : 96-Добро Stripwell.Плоча Функција : 8-Добро Ленти.Плоча Боја : Јасно.Добро Дното : Рамен.Добро Дното Боја : Јасно.Добро Облик : Тркалезна.Добро Волумен : 360µL.Се препорачува Работен Волумен : 75 за да 200µL.Површински Третман : Carbo-се ВРЗУВААТ.Капак : Не Се Вклучени.Corning # : 2508.

R

Избор на клиент