.

.

Рашири Филм Машина, Сина, 2/Случај

Рашири Филм Машина, Сина, 2/Случај

DEN 864.00
Залиха

Аглеста машина лесно минува низ рашири филм. 6 1/2" долго се Водат Заврши Машина карактеристики лесна контрола се справи и метален нож.Две секачи по случај.Земја на потекло : Кина.Рашири Филм Машина.Аглеста машина лесно минува низ рашири филм. 6 1/2" долго се Водат Заврши Машина карактеристики лесна контрола се справи и метален нож.Две секачи по случај.

R

Избор на клиент