.

.

yotijar 200x Лабораторија Медиум &Бавно Ashless Квантитативна Филтер Хартија Кругови 70mm

yotijar 200x Лабораторија Медиум &Бавно Ashless Квантитативна Филтер Хартија Кругови 70mm

DEN 1567.20
Залиха

изми филтер трудови, исклучително висока чистота, пепел содржина помалку од 0.0009%.Опфаќа широк спектар на лабораторија апликации,често се користат за утврдување и разјаснување течности.Области на употреба ги вклучуваат прехранбената индустрија, земјоделството, загадувањето на воздухот мониторинг, и др.Брзо филтрирање да се обезбеди одлична задржување на крупни честички (30-50µm) и желатинозна преципитати.Широко се користи во образованието за настава едноставна квалитативна аналитичка separations.Опис : - ги Опфаќа широк спектар на лабораторија апликации,често се користат за утврдување и разјаснување течности - Области на употреба ги вклучуваат прехранбената индустрија, земјоделството, загадувањето на воздухот мониторинг, и др. - Широко се користат во образованието за настава едноставна квалитативна аналитичка separations - изми филтер трудови, исклучително висока чистота, пепел содржина помалку од 0.0009% - Брзо филтрирање да се обезбеди одлична задржување на крупни честички (30-50µm) и желатинозна преципитати.Спецификација : - Материјал : Хартија - Боја : Бела - Дијаметар : Прибл.7cm/2.76 инчен - : 30-50um, 1-3um Package Вклучува : 200 Парчиња Квантитативна Филтер Хартија.

R

Избор на клиент